sov hos milla

2009-07-28 @ 11:00:03
shuuhej :) har inte skrivit sen i söndags pga att jag sovit hos milla :) ska berätta lite kort vad vi haft för oss (a)

söndag-
som jag skrev sist så skulle jag juuh teh mamas jobbarkompis i käka :) så vi va där o åt och sånt sen 20 i åtta drog jag från bromma hem till ekerö o träffade milla :)  vi gick runt lite på våran vackra ö ^^. sen så kände vi för att bada så vi drog hem till milla strax innan 11 o bada i hennes pool :) jag sov även där :)

måndag-
ja.. vi drog till stan runt 2 tiden o handlade lite lite på rean på gina ! rea tycker vi om :) men sen så drog vi hem till mej för att käka, milla o jag orkade inte göra nått eget käk så hamburgare (hemma gjorda) fick bli bra hemma hos mej :)
sen så drog vi ut och trallade runt lite, o hade kul :) sen så hade vi betsämmt oss för att bada runt 1 men vi va så sjukt trötta o jag somna nästan (a) men så ringe några av hennes kompis så då satt vi o snacka me dom till tyyp 1 halv 2 eller nått?

idag började me att mama ringer o väcker mej kl 9 för att jag ska vara vid vårdcentralen kl 10.. jätte kul att gå upp så tidigt, eller inte. e as trött, uschusch!

   (klicka för större bild)

nu e dom hemma :)

2009-07-26 @ 12:55:54
heejsan blogg :) vet inte om jag nämt att min mormor och dom vart på mallis? jag tror de. har iaf nämnt att min syrra vart kattvakt :) men iaf igår kom dom hem, trevligt trevligt :) vi käkade tacos vilket jag tycker e mums :) hehe.

idag så ska jag teh mammas jobbar kompis o käka midda, vi ska va där runt 4, sen så ska mamma, hennes kompis, pappa o hans kompis vidare in till nån pub i stan för dom känner en som ska spela där så dom ska lyssna på henne :)
men jag får juhh tyyp inte komma in på pubar? eller? men kommer nog ändå inte va så kul.. liksom va på en pub me massa vuxna o sina föräldrar, as kul. nä så jag åker nog hem teh ekerö efter maten :) får väll se vad som händer då.

Dageen outfit:

haha ser juhh lite så där ut på bilden men orkade inte så den fick duga :)
Pussokram

sämst fiiilm :O

2009-07-23 @ 22:04:45
hejhej bloggen :)
idag så har jag vart på ikea en liten sväng ^^ fick en ny kudde :D <3 mysigt (a). sen så har vi även vart förbi arlanda för att se vart vi ska kunna parkera när vi hämtar moster o hennes kille o min kusin :) mormor o morfar e juhh även med men dom blir hämtade av mammas bror^^ haha intresannt (stavning?) fakta verkligen ;P

men iaf sen så åkte vi hem en liten stund o städa sen så åkte vi hem till mormor där min syrra e kattvakt, vi åt mat. paj med tacokrydda o quorn :) faktist gott o så va de sallad till^^ haha.

vi kollade och på "låt den rätta komma in" aso seriöst finns de nån sämre film? :O skådisarna e inte så där jätte bra man tyyp hör dom inspelade replikerna o så liksom den e allmänt tråkigt? förstår mej inte på de folket som kan säga att den filmen e bra :O!

men nu ska jag gå ner o kolla på film vi låtat av grannen, kommer inte ihåg va den heter men de blir nog bra ^^
PussOkram<3
en liten egobild på mej (a) dock inte från idag.. från i tyyp söndags eller nått ^^<3

harry potter :)

2009-07-21 @ 22:07:39

tjingeling :)
 min dag började med att morsan väckte mej och fråga mej om jag hade lust att följa med till min moster (som inte e hemma) men papa skulle fixa köket där och jag bah aha? aa visst, dom har juhh liksom lite roliga spel (a) haha :)
så gick ner och såg att min vecko revyn kommit så jag bah nämen va najjs, så gjorde lite frukost och satte mej och läste tidningen samtidigt :) sen så bah kolla jag upp o ser världens spindel i taket??! hatar seriöst spindlar så fick tyyp panik och ville inte  va kvar så slänge i mej frukosten för att gå upp och klä mej på.

sen så senare åkte jag med milla för att se potter :) kan väll säga att dom andra e bättre men de e bra ändå^^

orkar inte slänga in några bilder idag e lite lat av mej :)
PussKram

film?

2009-07-20 @ 23:45:41
heejsan :) som ni redan vet så har jag juhh vart med milla ikväll :P vi gick runt lite på ekerö bara som vanligt^^
helt okej , har inte så mkt mer att berätta? ska kolla på film nu om jag hittar någon bra så vi hörs senare när jag har nått att skriva om ^^ haha Puss<3

dagens outfit:

jeans o linne från gina, kofta oxå från gina haha och skärp vet jag inte ^^<3

rubiik

2009-07-20 @ 19:22:44
tjena :) ska träffa milla snart :)

så måste byta om till andra kläder och sminka mej och sånna grejer ^^
vet inte vad vi ska göra än :P blir väll som vanligt antar jag :)
skriver senare om jag orkar :)

bilderna

2009-07-20 @ 12:52:29
nu har jag fått in bilderna på datan :) men lägger bara in några :P

         

det va några av bilderna de ja :P haha
 men iaf nog med det :O idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra får se senare nått skoj blir de säkert :) <3

bio+ute kväll :)

2009-07-19 @ 23:25:32
tjeena bloggen :)
aso seriöst idah har jag haft tyyp as kul x) haha va på bio med sötaste milla :) sen så när vi skulle åka hem va jag tyyp  helt knäpp, va liksom trött o flummhumör :) hah jadu de va lite genant ibland :O
på tunnelbanan och bussen höll jag på ^^ även när vi kom av på ekerö, på tunnelbanan så bah börja jag skratta o slog i huvet i en sånt där gult handtag och så bah sen jag bah "o du, du uppför dej" aso till gula saken, hur normalt e de liksom? :O
 sen så gick vi teh statiol, de va lite genant orkar inte berätta alllt :P haha men så bah va de en i kön som sa en sak och jag bah "men jävla arab", och så stog det en tyyp kvinna framför mej som kollar på mej och då ser jag att det är en lärare som jobbar i skolan bredvid min, aso i tappen så jag bah faaan, ouups liksom :P och så skratta hon. haha ja de va lite vad som hände denna roliga kväll :) orkar faan inte berätta allt va cepe flumm iaf :P

kommer lägga in bilder sen från kvällen, får inte datan att reagera på att kamran är i kopplad så får inte över bilderna :(
ska försöka imorn orkar inte nu :)

men vi hööres imorn PussoKram <33

outfit

2009-07-19 @ 12:35:28
dagens outfit :

det fick bli mina gamla jeans från gina och ett linne från h&m och ett skärp från inte vet jag? :)<3 visste inte vad jag annart skulle ha , haha :)

igååår :)

2009-07-19 @ 12:21:49
heejsan :)
igår så träffade jag milla här på ekerö vid kanske 8 eller nått? :S ungefär. vi gick runt lite och så började det regna tyyp jätte mkt så vi ställde oss under taket vid statoil och så höll vi på lite där :P märkte att jag hade fått ett skavsår oxå då så de blödde :P haha de såg faktist inte så trevligt ut, sen när de sluta regna så gick vi runt lite, och jag gick runt barfota :) miilla oxå för hennes skor blev tyyp as blöta o så^^ haha de va faktist jätte skönt vattnet va liiksom otroligt varmt :O
sen så skulle milla visa vart jimmy bodde fför jag e juhh liksom mej så jag visste inte (a) och när vi va där utanför hans hus bad vi han komma ut med ett plåster till mej :) o så gjorde han de, Tacktack :) sen så gick han runt med oss det va faktist ganska kul :P haha.

idag så ska jag kanske kolla på bio med milla bror på om det finns nått att se :)
PussoKram<33

uteee :)

2009-07-18 @ 19:31:52
tjaaah bloggen :) igah har jag vart hemma hos moster som e bortrest och spelat gh med syster :)
sen så åkte vi hem oxh käka, nu sitter jag och väntar på att milla ska komma till ekerö :)<3
ni kan juhh smsa eller nått om ni vill (a) 0739676429, ändast comviq taaack :)

dagens vackra outfit ^^ :
jeans leggins från gina och linne från h&m :)
hade på mej mina solglasögon pådagen oxå :)<3

nä snart ska jag dra o träffa milla :) Pussokram så läänge <3

17 again

2009-07-17 @ 20:18:19
heej kom hem igår kväll runt 22 tiden :)
lägger upp lite bilder senare om jag orkar<3

idah har jag vart i stan fick ett par skor av pappa (a) heh Tack:) sen så åkte vi hem teh mormor en kortis. så mkt mer har jag inte gjort :)
ska kolla på film nu 17 again ;P så vi höres och synes Puss <33

snart lämnar man ekerö då :)

2009-07-14 @ 12:27:03
heejsan :) jag har just tvättat håret och packat klart, eller jag tror iaf att allt e me^^ haha.

vi kommer dra runt 3 tiden så adiioooos! :)<3

göteborg näästa! :)

2009-07-13 @ 18:30:46
tjena :) idag har jag vart i barkaby och jackobsberg med mamma och pappa :) gick upp ungefär halv 12 och käka frukost sen så städade jag mitt rum så nu e det ganska fint :) fick ett par skor av mamma :) igentligen så behövde jag ett par sommarskor med behöver juhh skor teh hösten oxå och det var halva priset på dom så Tack mamma :)<3

när vi kom hem så satte vi oss på framsidan och tog det lungt.. grannarna kom och höll på lite ( dom  e tyyp 3 år ) sen så fick vi  nybakta bullar av dom oxå, dom va jätte goda :)

imorn bär det av till göteborg oxå! yaay. skönt att slippa stockholm ett tag :) vi kommer åka senare på dagen så hinner nog slänga in ett inlägg innan jag åker :) kommer hem på fredagen.
PussOkram<3

munsö!

2009-07-12 @ 23:31:53
aso gud de e helt sjukt, folk säger att det aldrig händer saker på ekerö men minsann det gör de! nu va de dock i munsö det här hända men det tillhör juhh faktist ekerö.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5501026.ab

helt sjuukt liksom. 2 st dog!

ont i halsen :(

2009-07-12 @ 16:45:53
shuuhej bloggen :)
igår så blev de inge tältning :( killarna svarade inte på sms fören tyyp kanske 4? och då hade milla och jag redan gett upp och bestämt annat. milla kom hem teh mej efter tyyp jobbet och så käkade vi lite men ingen av oss va hungriga^^ men sen så gick vi ut och hade de kul :) haha vi hittade Qalle på marken aso en skumbanan^^ orkar inte förklara.
 vi gick runt lite sen så gick vi till statoil och köpte RedBull :) göttgött.
aso vi hade faktist aaas kul :O haha som vanligt men ändå.
sen så vid 20 i elva rörde vi oss hem till mej och så sov milla här :) vi va typ helt döda när vi kom hem ^^ hah. men så idag när vi vakna så vaknade jag med halsont :( aso inte kul, faan aso. sommarlov och ont i halsen? menmen jag överlever^^
milla :)
här har vi Qalle :)
ReeedBull :) ReedBull :)

idag så har jag vart hos morfar i nacka (orminge) super kul verkligen, eller inte? va juhh liksom sjukt trött och så. men nu e jag hemma iaf :) ska tyyp bah ta de lungt ikväll tror jag :) bror på om det finns nån som vill hitta på nått eller inte.
PussochKram

tälta?

2009-07-11 @ 13:38:49
heeeej :)<3 idah ska jag kanske tälta med milla, william och robin. bror som sagt på om jag måste följa med teh morfar och om killarna kan :)<3

vi får väll hoppas på att det blir tältning ikväll annars blir det nog bara en slappdah e så sjukt trött som alltid nu mera? :P
kunde inte somna fören efter 3 inatt och då låg jag tyyp och halvsov:P sen vakna jag runt 8 och va kissnödig sen så somna jag om till 20 över 11 :).

vi får se hur det blir, skriver väll antagligen sen :) ha de så bra så länge Puss<33

ute med milla :)

2009-07-10 @ 23:01:51
heej bloggen det blir ett litet inlägg för idag iallafall :D<3 vädret blev juuhh faktist ganska najjs på eftermiddagen inget regn liksom wohoo!! :D<3 har juhh vart och moster och spelat gh lekte lite med min kusin some 3 oxå, skoj skoj :D<3
nu på kvällen har jag vart ute med milla älskling :) as kul. vi gick runt lite drack burn och hade skoj :)<3
spillde på min tröja IGEN! aso jag spiller alltid på den här tröjan, får bah ha den en dag sen måste den tvättas haha, ren e den iaf då förutom där jag spiller^^

imorn får vi se om jag och milla ska tälta med william och robin bror på om dom kan och om jag måste följa med teh morfar, för att om jag måste följa med så måste vi va i nacka kl 12 och det tar juhh ett tag att åka dit från ekerö :P så hoppas jag slipper vill tälta med dom söta nötarna :)<3

på tisdag drar jag till göteborg och e där tills fredag, får se om det blir nått bloggande då bror på om jag får låna nån data :)<3 hoppas hoppas så ni liksom får veta vad jag har för mej där och att jag lever :)<3
nu ska jag hitta på nått annat iallafall mår illa och e meeega trött :P<3 PussOkram<3

dagens outfit, hade det på nått annat inlägg här oxå, haha och de är den tröjan jag altid spiller på?

skiit väder :(

2009-07-10 @ 13:41:32
orkar seriöst inte skriva nått inlägg om min dag idag, eftersom det är skiit väder så finns det juhhh inte heller så mkt att göra och min älsling jobbar :(
ska iaf till min moster idag och spela lite gh (gitarr hero) det blir skoj :) det får bli en liten lista här oxå:
1. Ditt hela namn? Josefin Mary Olsson
2. Vem var den sista du träffade? Milla älskling :) 
3. Hur lång är du? 167
4. Vilken film såg du nyligen? jadu.. det kommer jag inte ihåg
5. Vem ringde du senast? det vettefaan?
6. Hur löd ditt senaste sms ? nämen va trevligt^^
7. Vad ska du göra idag? åka teh moster och spela gh
8.  Vem älskar du mest i hela världen? det vet jag inte men älskar milla otroligt mkt, antagligen mest (a)
9. Vilken färg har du på ögonen? Gröna
10. vilken bil är din drömbil? en väldigt fin bil utan tak :)
12. När vaknade du idag? halv 12
13. Vilket djur är ditt favorit djur? kanske katt eller hund?
14. Vilken plats hemma gillar du mest? det e olika, bror juuhh på vad jag ska göra :)
15. Om du fick en önskan vad skulle de vara? kanske att sverige skulle vara ett mega varmt land? haha inte fan vet jag
16. Vad gör du idag? det frågan har jag redan svarat på? eller?
17. Varför har du en så dålig humor? det bara e så :)
18. vad är din hobby? mina söta människor :)
19. Har du varit full någon gång? haha nej men kanske lite berusad (a)
20. Hur är du som person?  underbar :* haha
21. Godis eller glass med choklad i? om det e varmt glass annars kanske inget :)
22. Om du vann en miljon vad skulle göra?  ååh jag skulle nog åka utomlans och shoppaa som tusan :)
23. Thaimat eller donken? thaimat kanske
24. när fyller du år?  18 mars
25. vilken mobil har du?  Sony ericsson
26. vem är din äldsta barndomsvän? kanske milla? :P
27. Vilka är dina tjejer? milla mest :D<3

miiilla :)

2009-07-09 @ 17:27:20
heej kunnde inte blogga igår va me milla och så sov hon över här :)

dagen började med att mormor, morfar, moster och kusin kom :) och så hade dom med sig den där chokladen som bara säljs nu i sommar,d en va faktist helt okej trodde den skulle smaka skiit :)<3


sen på kvällen så träffade jag milla vi gick runt lite ute och sen så köpte vi burn, om nån smartskallde inte vet vad de  eså e de en energidricka haha. sen så gick vi hem till mig poppa popcorn spela kort , uno och vem där haha vi hade faktist väldigt kul :) sen så gick vi och la oss vid typ 2 eller nått för milla ville inte vända på sitt dygn för mkt eftersom hon igentligen jobbar men hon fick va ledig idag :)
 

sen så idag så blev jag väckt av att en tönt ringde mej -,- vet inte ens vem tönten e ? nått nr som jag inte känner igen.
vi käka frukost och sen så satte vi oss vid datan en stund sen bestämde vi oss för att vi måste göra nått så vi begav oss ut :)
vi åkte till ÖB haha fyffan vad roliga grejer dom har där aso ^^ dom har x-ray på flaska? haha :P och så hade dom nån as skumm energidryck som heter "green cow" liksom hallåå? det såg ut som en mjölk på tyyp burk x) och nördar som vi e i energidryck va vi juhh tvungna att köpa en sån^^ haah :) i looovee energiedryck <3
sen så begav vi oss hem. <33
  

skjuss av främlingar :O

2009-07-08 @ 12:42:53

igår blev det inget inlägg kom hem ganska sent och skulle käka då sen så blev jag så sjuukt trött.

men iaf jag träffade milla och så åkte vi till stenhamra för att träffa william och robin :) hade väldigt kul jag och milla skratta tyyp ganska mkt :P men så gick vi runt lite och sen så kom vi till ett bad så va vi där ett litet tag men så börja de regna då gick vi in i ett sånt där bås där man kan byta om och sen så tyyp regna det bara lite så då tänkte vi gå hem till robin men så när vi ahde gått tyyp bara några meter börja de spöööregna igen haha vi blev blöta :( så vi gick tillbaka till båset men sen när det sluta regna gick vi hem till robin :) haha där hade vi det lite mysigt (a) milla och jag tyyp höll på och skratta heeela tiden och så bah sa vi " nu blev de lite genat" och "åh gud" tyyp hela tiden haha kul va de iaf :)
 
sen så när vi hade missat en antal bussar hem så gick vi till bussen iaf men så kom aldrig bussen och vi va där liksom en timme så vi hade värkligen inte missat bussen men så va det en annan tjej som oxå väntade på bussen som typ blev hämtat av hennes pappa eller nått så då fick vi åka med dom till ekerö centrum :) snällt tycker jag även fast man inte ska åka med främlingar men hallååå hon va en trevlig tjej som oxå hade väntat på bussen och det var jag och milla så vi va inte själva liksom :) men så när jag kom hem så hade min mamma så klart damp eftersom jag skulle vart hemma vid 6 till maten men det blev halv 10 ist, ooups

 

face stockholm

2009-07-06 @ 18:06:48
heeejsan :) igår så blev det inte den där skräckisen började kolla lite men den va ganska tråk så kolalde på twilight ist :) sjukt bra film tycker jag (a)
 
juste, jag har fått smink från face stockholm idag oxå :) dom låg där så fint i min brevlåda när jag kom hem :D<3
en mascara och en bluch.

idag har jag vart i vällingy med morsan och syrran. fick ett linne av morsan :) Tack.
 sen så när vi hade käkat lunch om min syrra hade gått in i en affär kom hon på att hon glömt sin mobil och busskort på men annan affär så vi sprang tillbaka men den fanns juhh så klart inte kvar där :P haha så vi gick teh kassan men dom hade inte fått nått så då pröva mamma ringa till telen och då vad det en utläning som svara :P
 haha hon sa att hon hade väntat på att nån skulle ringa och att hon inte hade några pengar så hon inte kunde ringa. haha men vi fick iaf tillbaks grejerna snällt tycker jag :) sen åkte vi hem och käkade och nu e jag sjuukt trött igen.

dagens outfit:
 gamla jeans från gina och ett axelbands löst linne från h&m

fiilm :)

2009-07-05 @ 21:34:10
heej ska kolla på film nu nån som vill va me och mysa? hade tänkt se på nån tyyp skräck kanske "the descent" nån som vet om den e bra? :) finns inga bra komedier så vi får se :)

  
kommer väll antagligen lägga mej i sängen sen efter e såå sjukt trött så godnatt :) PussOkram söta blogg

nu e hon konfimerad^^

2009-07-05 @ 18:36:39
heej söta blogg :)
ska berätta lite om går dagen, min sötnos milla konfimerade sig :)
va i kyrkan vid 10 och kolla på dom när dom blev konfimerade :)
haha as kul att lyssna på alla böner och skit noot :P men sen efter så åkte vi hem teh millas pappa och firade med hennes släkt fick träffa hennes farmor och farfar som jag aldrig träffat de va trevligt :) sen så när jag kom hem va jag så sjuukt trött och kändes som mitt huve skulle sprängas vilken sekund som hellt :O

idag så har jag vart hos min faster emma och färgat håret, så man inte ser min utväkt lika mkt ^^ och lekt lite med min söta söta kusin :) här kommer lite bilder

     

älskling hemma :)

2009-07-03 @ 21:25:18
heej idah kanske inlägget blir ganska långt men de har hänt så mkt idag ska försöka få det ganska kortfattat :P haha.
dagen började me att jag va tvungen att gå upp kl 9 för jag skulle teh frisören kvart i 11. efter det så åkte jag tillbaka till ekerö för att möta upp mamma och min moster, vi åkte till bromma och mötte upp mormor och morfar där vi oxå hämta min kusin på dagis. vi åkte till solna och fika. och därifrån åkte jag tillbaka till bromma sen för att möta upp milla och så åkte vi till vällingby, haha 2 st som hon känner, annie och erica, dom går i hennes konfa grupp va där så vi åkte med dom på tunnelbanan haha fyffaan vilken skön humor dom har:P kunde tyyp inte sluta skratta^^ haha sen när vi kom teh vällingy skilldes vi åt och då va jag och milla fortf på flummhumör, orkar inte förklara allt vi gjorde kommer bah ta så långt tid (a) sjukt kul va de iaf :D haade juhh inte träffat henne på 10 dagar <33 mina inköp idag var bara 2 tröjor^^

ska på millaf konfa imorn och kolla där dom har såna där as sexiga kläder  hah :)<3 PussochSnusk


det blå e från gina och det vita från h&m :)

Barnvakt :)

2009-07-01 @ 15:44:53
tjoohej idag har jag vart barnvakt åt min otrotligt söta kusin :) hämtade henne på dagis runt tyyp 1 och då lekte vi lite i lekparken där men se e as varmt vid den lekparken så då gick vi och köpte en glass :) efter det så tog vi bussen till ekerö och lekte lite här på lekparken, gungade lite och sånt :) de va kul, hon e så otroligt gullig<3

 hon skulle göra en hamburgare till mej med socker ? haha :)
 
så otroligt gullig :)