här ska man skriva något (:

2009-11-29 @ 13:36:18

tjaa, ska man börja skriva bättre i bloggen nu kanske? (: eller iaf då jag har tid, guud så mkt de är att göra i nian! gymnasie val, vilket inte ens i långt kvar tills man ska välja vart man vill gå o sen e de sjukt mkt plugg som tar tusen år att göra.

kommer dock inte bli något blockande i helgen sticker till göteborg o firar faster, åker på fredag morgon någon gång o kommer hem på söndagen.

har iaf kollat på lite gymnasium och det som låter trevligast är Doctus som ligger i gustavsberg, dock tar de en timme ungefär, lite mer att åka dit men vafaan den skolan låter väldigt trevligt (: den är inte så stor och var 4-5 vecka åker man bort till ett ställe o är där en vecka och övar praktiska saker (: för dom som inte vet ska jag gå OP (omvårdnad) med inriktikning akut/ambulans om jag går på doctus (:

hämden e ljuv camilla! (: dock inte den värsta bilden men annars va dom inte från nian.

hah!

2009-11-17 @ 19:39:11
hej, kommer blogga lite dåligt e massa läxor hit i dit o när jag inte pluggar gör jag annat (: men satt o kolla igen lite gamla bilder från när vi va på mallis o så, aso från 2004 och 5. säger haha.. jag va super sexig då (: ni kan få se lite bilder



o så kommer 2 bilder från skolavslutningen 2003

måndag = ny vecka

2009-11-16 @ 17:34:39
tjoohej, nu e de start på nyy vecka då, trevligt (: då e de både gymnasiemässa och bio som gäller, new moon! najjs!

aaah.. de va väll de ska dra till dansen snart, kulkul.

saw 6

2009-11-14 @ 11:58:06
heej (:  bloggen ser lite konstig ut just nu men försöker ändra design men går inge bra :O
idag så vt jag inte vad som händer inget planerat än, ska fixa mej snart iaf.

igår drog jag och milla till stan runt 4 kanske och käka sen vid 6 tiden mötte vi alle och packe. vi gick till sergel för att kolla på bio och det blev saw 6, inte så trevliga filmer.