dans

2009-09-28 @ 22:01:01
heej bloggen :) idag har jag haft dans, kul e de men trångt :)

orkar inte skriva så mkt mer e jätte trött och börjar typ bli förkyld eller nått blää! men vi hörs senare!

tävlingt

2009-09-28 @ 17:07:19
heej, jag gick in på en blogg o såg att hon hade en tävling om en jätte gullig data så tänkte att man kan ju alltid vara med även fast chansen att jag vinner inte e så stor men whatever liksom :) här hittar ni hennes gulliga blogg! :P <3
 

ute kväll men skvaller morsa

2009-09-26 @ 22:47:51
heej blogg :) igår så sov min älskade camilla här :) vi va ute på kvällen drack lite o hade skoj :) vi ringe till massa folk oxå, vissa va bara allmänt tråk men vissa va trevliga och claudia har as gullig röst! haah ja jag vet as konstig komentar men de e sant :)

men iaf vi satt på några stenar som ligger ungefär vid våran skola när en mamma från en i våran klass går förbi med deras hund och vi tänkte inte så mycket på det. men sen senare så ringer millas mamma och säger att hon ring och sagt att vi va konstiga och vi bah nej men vi e bara as trötta då blir vi flumm och hon trodde på oss sen så smsar min mamma och säger att de e dags att börja röra sig hemmåt och frågar fall allt är bra, och då inser jag att hon ring min mamma oxå. så vi rör oss hem och mamma börjar fråga lite grejer men vi lyckas slinka oss undan och ingen fick reda på nått :)

men aso seriöst hatar såna saker som hon.. liksom hon har inget med vårat liv att göra? :S hon va ju inte ute o föräldravandra precis så låt oss vara liksom! kan ju inte direkt påstå att hon står mej högt på listan.

de hände massa annat skoj den kvällen oxå, en tant fick oxå damp på mej , hon bah "en sak jag jag berätta för dej kalla mej aldrig kärring igen" och jag bah  men shiiit låt oss va typ och så börjar hon babbla om nått skit om min pojkvän som inte ens ekisterar att han e livsfarlig för trafiken o skit så som han kör på sin moppe.. fick seriöst damp på kärringjäävel!!

fredag imorn!

2009-09-24 @ 18:58:30
heej bloggen :) förlåt för dålig update men seriöst hur kul e de o läsa om vardagen ? händer ändå inte så mycket spec. liksom skola på dagen sen senare e jag med typ milla åker nånstans eller pluggar^^ så de blir nog mest blogg på helger om jag hinner när det händer lite mer :)

idag va jag med milla i solna efter skolan köpte en jacka tyyp :P slänger in bild imorn, då ska milla oxå kanske sova här oxå myys! :) patrik o hans kompis kanske även kommer till ekerö då oxå, hoppas! de ska bli "saft" ute då oxå på kvällen ;P höhö.

grattis! :D

2009-09-20 @ 15:28:37
heejsan. idag så fyller söta milla år :) grattis på dej gmn! har tyvärr inte kunnat skicka sms eller nått no money on the phone. men säger grattis sen när vi hörs :)

idag så har jag iaf vart o solna en kortis, köpte troser :P haah :) sen så kom mormor o "morfar" så körde dom hem oss o så fika dom här. inte mkt mer har hänt idag.. måste fortfarande städa på mitt rum^^ sen måste matteläxa och diary göras oxå. blää!

renovering

2009-09-19 @ 18:25:25
håller på o fipplar med bloggen så de kanske ser lite roligt ut för tillfället :)<3

hiss och diss!

2009-09-19 @ 17:06:53

heej :P sitter o lyssnar på musik just nu måste städa mitt rum sen oxå.. usch o fy!  har börjat plocka undan lite kläder redan.. låg kläder ööver allt o massa annat skit ;P slänger in en liten hiss och diss lista har inte mkt annat för mej :)
                                               
mysiga koftor , så skönt när de e lite kylig ute o ha en mysig kofta på sej :) o snyggt till leggins o långt linne :)

bästis , älskar min bästis och kommer alltid att göra! :) så skönt o ha en bästis man verkligen kan lita på ist för massaaa kompisar som inte står en lika nära, en bästis finns alltid för en. 

lösnaglar ,  om man inte har långa fina naglar som jag (a) så tycker jag de e sjukt fint med lösnaglar , iaf fixade naglar :)
                                                   
vädret , så kallt ibland men ibland kanska varmt.. usch på de. vad ska man ha liksom? nä jag vill ha det varmt eller kallt inget där imellan bara jobbigt.

spiindlar , aso dom finns överallt! hatar dom verkligen så sjukt äckliga, bort med dom speciellt dom inomhus.


chill

2009-09-19 @ 13:49:36
gomorgon alla ! :) eller kanske god förmiddag? aja jag håller iaf på att göra mej i ordning nu :) moster o kusin kanske kommer hit o käkar middag eller nått ikväll vi får see :) inga planer för idag än, chillar lite just nu vi får se vad som händer senare helt enkelt :)
inte mycket mer att skriva hej så länge <3

 

blää.

2009-09-18 @ 23:10:27
heej bloggen :) har inte orkat skriva på ett tag.. men tänkte bara uptater (stavning?) så ni vet att jag typ lever ;O.
iaf inte hänt så mkt bara skola, skola o lite till skola. hade NOprov idag gick väll helt okej :)

i helgen så e milla på ledarutbildning i kyrkan.. liksom jaha vad ska jag hitta på nu då? :P sticker kanske o handlar lite med min söta mamma måste ha lite underkläder och en kofta :) men sen så får jag inte köpa mer om de inte e nödvändigt :O måste spara upp lite pengar vilket inte är min starka sida (a)

har inga bilder att ladda upp just nu men men kanske lägger ut några imorn Puss så länge! :)

håll mej hårt eller släpp mej helt

2009-09-15 @ 17:12:27

"orkar inte längre, du lyssnar aldrig o du fortsätter bara såra mej. du ska ta hand om mej,
lära mej skillnaden mellan rätt o fel inte göra felen själv. i lördags gav jag upp de blev för mycket
vill du ha mej kvar så visa de annars kan du lika gärna låta mej va helt.
vi har inte snackat sen i lördags förutom 2 enkla ord när jag svara i telefon.
om du älskar mej visa det. försök att förstå mej och lyssna på mej nån gång.
ibland e du bara för omogen, du ska ju finnas här för mej eller ? "

igår kväll

2009-09-12 @ 12:02:20
heejsan :) orkar inte skriva nått så slänger bara in lite bilder från igår kväll:) skriver senare Puss så länge! <3
-klicka för större-
         

tionde september

2009-09-10 @ 17:13:07
heejsan :) har inte så mkt att berätta.. vart hemma idag oxå, men mår bättre så de blir skola imorn :) har fortfarande huvudverk o alvedon hjälper nästan aldrig usch! menmen skola imorn!

hemma!

2009-09-09 @ 14:32:48
heejsan , de blir hemma idag oxå har fortfarande ont i huve så går på alvedon -,- mår illa oxå :(
har absolut ingen energi alls så ska lägga mej i sängen eller soffan snart.

skulle titta på film på min syrras data förut oxå men självklart funkar de inte, gaah! det säger bara att internet måste vara på eller att de e nån fil som saknas som måste laddas ner, usch att inget ska funka för mej, spec el saker, blää på dom!

jadu.. vacker e man ju oxå när man e sjuk eller? :P nä men har på mej min mjukisdress, mina sköna tofflor (a) o enfin bulle på huvet :P

usch!

2009-09-08 @ 19:29:26
tjeenis :) idag så vaknade jag av att jag hade sjuukt ont i huvet och illa mående så de fick bli hemma för mej idag både skönt o tråkigt, liksom skönt o va hemma o ta de lungt men de blir tråkigt i längden för man inte kan göra nått :P o de e jobbigt att missa massa i skolan spec nu när vi bara har 2 veckor på oss att lära oss saker till prov, blää!

men iaf jag har soovit massa o kollat på film idag, filmen hette typ ella of frell eller nått sånt? haha. har plockat undan lite på mitt rum oxå eftersom de såg ut som de gjorde.. :P
får se om de blir någon skola imorn vet inte än.

snart e de idol igen! :) börjar om typ en halvtimme eller nått, o sen kommer min mamma hem med vanlijglass pinnar till mej (a) nått jag tycker e gott e att doppa glasspinnen i cola (a) haha aso de e gott :)

första riktiga skoldagen

2009-09-07 @ 16:59:06
tjeenis :) skola idag.. hade den första riktiga skoldagen.. aso med lektioner, suuck. helt okej ganska kort dag :)
o på spanskan hade vi ingen lärare, men vi skulle skriva vad vi hade gjort under sommaren, på spanska! jag kan ingen spanska :S

dagen outfit, enkelt.

färgning

2009-09-06 @ 17:04:18

tjenis :) i know, jag e sämst på att skriva inlägg men orkar inte ^^
igår så va fastrar o kusin här, vi snacka o hade kul^^ liksom kul med släkt? bara för min faster e så gullig (a) hah. men iaf sen på kvällen sjöng vi sing star hehe kul :) sen när fastar o dom andra drog ut så kollade jag o min kusin på en film som gick på tv, "stockholm boggie" :P

idag så har jag färgat, blekt, håret^^ syns inte så jätte mkt skillnad på bild men i verkligeheten e de mer skillnad:P
 

dra ut !

2009-09-04 @ 20:19:27
tjatja, kvällens planer e att träffa milla.. vi kommer väll kanske vara ute ett tag om vi inte fryser ihjäl hah, sen kommer hon sova här :) yeey. hon e på bussen nu så ska väll dra ut o träffa henne om ungefär en kvart :) kvällens outfit är desamma som på dagen tyyp :P fast har adidas kofta på mej^^ satte dock på mej par jeans oxå eftersom de e så grymt kallt ute :O

friday !

2009-09-04 @ 17:13:33
heejsan :) har inte haft ork för att skriva nått... har vart helt slut efter skolan^^ vi har börjat flytta in i våran skola så har bärt saker hela dagarna ^^ haha, på måndag börjar iaf skolan som vanligt igen :P

idag så började vi kl 10.. gjorde inte så mkt o sen vid 12 hade vi skoljogg.. jobbigt va de :P haha fått sämst kondition under sommarlovet (a) kom hem åt lite och fixa mej sen följde jag med till min pappas faster som fyllde år, va inte där så länge men fick träffa 2 av mina kusiner, alexander o casandra :P skoj, fick träffa min trevligt faster oxå :) höhö.

dagens outfit plus o min frisyr :P



-klicka för större bild-
milla! :)<3  haha.. jag på äventyrsbana..