äventyrsbana!

2009-08-31 @ 17:04:12
heej :) idag så har vi vart på äventyrsbana med klassen i älta, man fick välja på att gå den som e 7-8 meter upp eller en som är 16 meter upp, o milla o jag väntade tills några hade gått o fråga hur de va o när vi kolla på dom som gick den låga så skaka de jätte mkt så vi tog oxå den lägre:P o liksom fyyy de va inte kul :O eller haha jo men de skakade apmycket.. läskigt va de (a) men vi klara hela banan :)


dom där stockarna upp till höger trodde man skulle va as läskiga men dom va faktist bättre än vissa andra saker^^

haha de där va läskigt första gången men sen när man gick dom tillbaka va dom inte så läskiga bara för man gjort värre saker på vägen^^

stan

2009-08-29 @ 13:35:18
tjohej nu eller snart iaf drar jag o milla in till stan :) hyffsat friska men inte hundra ^^ skriver senare o kanske blir de några bilder :) ha de bra pussOkram <3

tjugiåttonde augusti

2009-08-28 @ 22:15:22
heejsan :) sitter här vid datan igen förskyld, har typ inget o göra men ska lägga mej i sängen snart o smsa me några söta människor :) o eftersom jag inte har nått för mej så gör jag en lista från millas blogg:) har typ gjort den förut men vafaan de va länge sen så^^
 
1. Ditt hela namn? Josefin Mary Olsson
2. Vem var den sista du träffade? ehm.. dom i klassen?^^
3. Hur lång är du? 167 cm :)
4. Vilken film såg du nyligen? män som hatar kvinnor
5. Vem ringde du senast? öhm.. min syster^^
6. Hur löd ditt senaste sms ? haha nä varför?^^
7. Vad ska du göra idag? smsa ^^ hiihii
8.  Vem älskar du mest i hela världen? jadu.. de måste nog vara camilla :D<3
9. Vilken färg har du på ögonen? green
10. Vilken bil är din drömbil? en sån som man kan fälla ner taket på typ ;P
12. När vaknade du idag? min väckarklocka väkte mej 7
13. Vilket djur är ditt favorit djur? nått mysiiigt :)
14. Vilken plats hemma gillar du mest? ehm... vet inte :P
15. Om du fick en önskan vad skulle de vara? de va en bra fråga du..
16. Vad gör du idag? senil? smsa juuh
17. Varför har du en så dålig humor? hm.. måste nog vara för att man blir som dom man umgås med^^ haha (a) nejdå
18. Vad är din hobby? eh.. va ute me kompisar o sånt :) 
19. Har du varit full någon gång? Nej (a) men berusad
20. Hur är du som person?  inte som alla andra:P
21. Godis eller glass med choklad i? Glas men om de e kallt godis^^ smart? jag vet^^
22. Om du vann en miljon vad skulle göra?  kläder, skor o resa :D 
23. Thaimat eller donken? Thaimat !
24. När fyller du år?  18 maars :D
25. Vilken mobil har du?  sony w660i
26. Vem är din äldsta barndomsvän? ehmm.. vet inte? 
27. Vilka är dina tjejer? jag håller mej till the one , camilla :D <3

kolla in !

2009-08-28 @ 19:47:35
fixade en blogg idag.. eller aa okej ska inte ljuga^^ jag fixa den inte eller jo men aja haha :P jag la in en header, hon hade gjort den helt själv jag la bara in den i stillmallen, lite duktig e jag iaf (a) ni kan ju kolla in hennes blogg här :)

förskyld!

2009-08-28 @ 19:43:47
hejsan, händer inte så mkt ikväll eftersom jag e förskyld o e ännu tröttare nu, ska typ bah kolla på film i ta de lungt ikväll o sen om milla o jag mår bättre imorn så har jag bestämt för mej själv just nu att vi ska göra nått :O så milla va frisk då! iaf tillräkligt frisk för att va med mej :) miihi!

o måste bah säga att jag e så sjukt trött på vissa folk nu, aso dom börja för ett år sen i säga massa saker till mej o min kompis.. liksom hur moget e de? ne precis inte moget alls. men nu säger dom inte så mkt längre de e bara ibland dom kan hålla på. inte för att vi bryr oss eller lyssnar på va dom säger men de e så omoget o blir ganska tröttsamt efter ett tag. säger bara väx upp! dom vet vilka dom e o hoppas dom kan växa upp o inse hur otroligt omogna dom  e.

aja vi hörs senare :) Puuuss<3

freedag

2009-08-28 @ 16:19:00
heejsan :) idah så ahr vi bara övat lite på våran pjäs i skolan, o vi ska spela upp den på tisdag, haha säger bara lycka till aso.

igår så va vi ju på utö, tog tyyp mer än 2 timmar dit, liksom buss,tunnelbana o pendel till västerhaninge där man tog buss till båten som man skulle åka på i en halvtimme, o vi åkte från ekerö kl 7 så vi kom dit runt 10 tror jag? då skulle vi lyssna på en gubbe som babbla om hur deras vattenverk fungerar, de e as litet^^ o de tog en halvtimme så efter de gick vi till några klippor för att äta o då va klockar runt 11 kanske? sen så fick vi göra vad vi ville till kl halv 3 när båten hem gick. 

inga planer för ikväll, skulle kanske krökat med några fina människor men milla e sjuk så de går inte, o jag e förskyld o grymt trött så ska väll ta de lungt ikväll antar jag, kanske inte precis jätte kul på en fredag men men^^


klippan vi åt på, bara hav heela vägen till nått ställe långt härifrån som jag inte kommer ihåg va de heter.

reegn!

2009-08-26 @ 14:48:55

heej heej aso fyy vad jag hatar regn :O vi har vart på museeum med skolan idah o de regna när vi åkte dit men inte så farligt men sen när vi skulle hem regna de liksom mega mkt :O fick som tur va låna ett paraply ett tag (a) tack. men kom hem för inte så länge sen o har precis byt om eftersom man va liksom apblöt? :) ska dra till milla oxå nu , fick hem mitt skärp från gina idag oxå , hiih , men ska dra nu så :)<3

skola..

2009-08-24 @ 13:50:41
heej :) idag så började skolan.. vi hade bara samling och sen va vi i våra mentorsgrupper o prata, vi fick veta lite om veckan, imorn så ska vi ha tävling mellan alla mentorgrupper vid lundhagen som alltid varje år o de e alltid lika tråkigt.

på onsdag så ska vi till nått museeum kommer inte ihåg vilken, naturhistoriska kanske? :S aja, sen på tordag .. kommer vi börja kl 7 och sluta halv 6, vi ska till utö eller va faan de hete, gud så tråkigt.
sen på fredag ska vi öva på våran teater vi igentligen skulle spela upp i åttan men vi hann aldrig, liksom våran grupp går de sämst för? vi har inte ens nått manus :S aja får se hur de går.
 
ska även kanske träffa lite roligt folk på fredag o kröka.. om milla o jag nu vill o orkar de? maha annars kan man ju bah va me o tat lungt med drickat liksom ;)<3

dagen outfit oxå, inte de finnaste med de fick funka va så trött -

heeej!

2009-08-23 @ 00:09:12
hej bloggen, ska försöka skriva ett inlägg im ikvöll,, e smått påverkad vi drack HB till energidryck inte bra so. haha! vi skule grila marsmellows men fick ingen eld:( bah otn i tummen :O haha- sen träffa vi lite folk, johan o melken trevliga möänniskor, johan e mnysig att krama:D haha. sen träffa vi mitt ex jesper o isak oxå och oliver o andras. och även en tjej felicia? jättetevligt tjej fast sncka bah me henne o 1 min eller nått. haha nu ska jag nog sova eller nog kan typ inte skriv a e snurrig i huve o trött maha!

bildeer

2009-08-21 @ 00:00:24
hejhej bloggen :) som jag sa förut så va jag ju tvungen att köpa pengar till min mobil men orkade inte, hursom hellt mamma skulle gå o handla så då tänkte jag jaja nån gång måste jag ju så jag följde me o handla pengaar till min mobil :)

sen så gick jag hem till milla o hämta mitt halsband jag glömt där, hade inget annat för mej^^ vi snacka lite sen drog jag hem igen. inte så mkt annat har hänt.

har äntligen laddat över alla mina bilder från mobilen till datan nu, äntligen har liksom bilder från när jag köpte telen kvar haha:) laddar upp några imorn orkar inte nu.

comviq slut :O

2009-08-20 @ 14:38:57

tja lovers! inte så mkt att berätta.. har precis gjort mej i ordning måste ner till centrum o handla pengar till mobilen, kompis har gått ut:O inte bra aso. men orkar inte gå ner till centrum även fast de kanske bara tar 10 min, lat? japp.

aja får väll försöka lyfta på rumpan snart annars kommer jag ju inte kunna smsa eller nått, hur ska jag klara mej? :O
pussOkram

saker du antagligen inte visste om mej :)

2009-08-18 @ 19:27:29

- jag äter inte kött :P äter kyckling o fisk men inget som har med kött att göra! :)
- jag tycker inte om mörker :$ iaf inte när jag e själv och ute har alltid alla lampor tända inne oxå även fast jag inte e där^^
- jag seriöst HATAR spindlar, tyyp de värsta jag vet :P

haha aa kommer inte på så mkt mer nu så Puss så länge :)<33

sova hos milla:)

2009-08-18 @ 01:29:32
heej heej lovers!  träffade milla på kvällen, kulkul vi va ute o hade kul:) sen så träffa vi några, krille o hans kompisar jätte kul:P nä men bättre än att bara gå runt^^ sen så kom jimmy för han skulle handla en grej till oss¨på statiol, en hemlis (a) haha sen så va vi där ute med dom ett atg sen gick milla o ajg hem :) nu sitter jag här på millas säng o snackar me lite folk på msn medans milla ligger i soffan och snackar i tele :P haha skojskoj :)

17 augusti

2009-08-17 @ 16:02:07
heej :) vaknade runt 20 över 1 idag  o ingen hemma, brukar aldrig sova så länge bah för de blir för ljus :O liksom nästan halva dan har gått då redan. kulkul.
men iaf jag gick upp o käka frukost o sen ahr jag bara tagit det lungt :) sitter fortfarande i myskläder (a) funderar på att göra mej i ordning men vet inte vad jag ska göra idag^^ får väll hitta på nått senare :)

ska väll göra mej iordning nu antar jag^^^Pussokram <3

skoj kväll :)

2009-08-16 @ 12:57:52
heejsan igår så va jag ju på the voice med milla ! :) så sjuukt mkt folk aso :O vi träffade alex o calle från klassen trevligt, sen så tyyp halv 10 tiden träffade vi isak och oliver haha de va juu.. kul? vi gick till t-centralen men sen bestämmde jag o milla oss för att gå tillbaka men då va tyyp alla på väg där i från? då mötte vi leo och moa , och de va tydligen nån som hade slängt in en tårgas bomb mitt in i folkmassan aso vem fan gör nått sånt korkad? o liksom förstör för alla :S.. men iaf sen runt 11 tiden träffade vi sebbe och han kompis jocke? :P hehe de va lite trevligt :) sen va de även lite annat folk som vi inte känner som snacka me oss och ville ta kort :P kom hem runt 1 tiden?

vet inte vad som händer idag sitter fortfarande i myskläder (a) ciaaoo lovers :)

säg hej :)

2009-08-15 @ 15:19:47
heej :) ikväll så bär de av till the voice, kulkul :) om ni ser oss kan ni juhh hälsa vi e snälla :)

the voice?

2009-08-14 @ 23:08:23
hejhej lovers! :) idag har jag vart hemma o tagit de lungt spelade lite wii på dagen, o sen efter maten tog jag e låång skön dusch o fixa lite girlstuff :) skönt. och imorn e de juhh the voice :) hoppas milla mår fint då så vi kan gå !

nu sitter jag här i myskläder o e helt osminkad :O inte så sexigt^^ haha. har precis kollat på sanning eller konsekvens, kanske inte världens bästa film men den duger i alla fall :P va tyyp den ända filmen jag hade på datan och inte sätt, aja. känner att jag börjar få ont i huvet nu så ska nog inte va uppe hela natten :) måste ju va pigg o kry imorn :), hörde du de milla? :P
ciaooo my lovers!

tretondeaugusti?

2009-08-13 @ 22:56:02
heej blogg :) skrev inget förut, förlåt mej (a) men iaf igår så träffade jag milla på kvällen och vi bestämde oss för att ha en mysig innekväll med film o popcorn :) myspys. sen så sov hon juhh självklart här :P hehe ni kan få se outfiten från igår oxå :)


sen så idag har vi inte gjort så mkt kom till brommaplan runt 2 hal tre? :S vet inte nått sånt :P köpte en glass o sen åkte vi in till stan en sväng, vi gick oxå förbi ung08 o kolla läget där sjukt tråk aso plus massa minifjortisar över allt? usch.
sen åkte vi till bromma igen o käka på donken, fettomat :) nu måste vi träna camilla! :) och när vi satt där o åt kom värsta fyllogubben o prata med oss i typ 20 minuter eller hur länge han igentligen höll på, usch aso ändå kunde vi inte sluta skratta åt han, så patetiska dom e aso.

sen på kvällen har vi bara vart ute :) skulle träffa några men alla va tråkiga o ville eller kunde inte, roliga dom e aso.
så vi gick runt lite på ekerö o snacka ^^ men de va kallt o blött eftersom de regna så de va inte så mysigt^^ sen ville jag bah hem för att sätta på mej myskläder och kolla film, yeey :) 

milla på donken :) plus våran mat, eller de där e hennes men vi åt samma ^^

myskväll med milla :)

2009-08-12 @ 20:34:59
hejhej bloggen : idag så har jag vart hemma o tagit de lite lungt dagarna försvinner verkligen super snabbt :O jag bakade chokladbollar oxå :) MUMS! dom e inte som alla andra chokladbollar i jag hade lite annat i ist för kaffe för vi hade ingen snabbkaffe o orkade inte koka ^^ haha, top secret!

nu så ska jag tvätta mitt hår och sen träffa min bejb :) vi ska va inne o mysa palla liksom va ute på ekerö där de tyyp ändå inte händer nått? :) måste nog skynda mej så kl inte blir meeega mkt :) ciaoo skriver senare kanske om jag orkar <333

äntligen !

2009-08-11 @ 14:13:08
heej kära blogg :) idag kommer äntligen min söta bejb hem :) hon har liksom vart borta i en vecka :O längtar tills vi träffas söta unge!

idag så måste jag städa mitt rum^^ annars vet jag inte vad som händer kl e juhh redan 14! ojoj va tiden går snabbt ibland :) ska dra o städa mitt rum nu o sen klä på mej slänger kanske in ett inglägg senare :) ciaoo lovers! <3

imorn e min älskl. hemma! :)

2009-08-10 @ 18:33:51
tjaa blogg :)
idag har vart en slappdag, vart ensam hemma :) och eftersom milla kommer hem imorn tänkte jag att de skulle va skönt att bara va hemma ta de lungt o fixa lite små saker :) det jag gjort idag är :
- vaknade runt 10 för min syrra väckte mej.
- åt frukost o titta på tv
- tog en skön dusch men silverschampoo i håret :)
- skulle även gå till apoteket sen men mamma glömde lämna pengar till mej.
- låg på spikmattan en stund, sköönt.

skulle även städa på mitt rum oxå (a) men seriöst hur kul e de? så gör det antagligen senare ikväll eller imorn :)
 ska hitta på nått,senare ska jag nog lägga mej i sängen o lyssna på min finfina ipod o smsa :)
nu vi hörs senare :)<3 Puss

  

 

en liten lista :)

2009-08-09 @ 19:47:36
heejsan, har precis komit hem från en middag ute med familjen plus våran granne/pappas kompis^^  hade sjuuukt ont i magen (a) så slängde i mej 2 alvedon sen blev de bra :)

nu orkar jag inte göra så mkt så gör den här listan som milla oxå gjort :) saknar dej gmn! men bara 2 dagar kvar, guud vad jag läntar! <3

SAKER OM DIG SJÄLV:
1. Är du singel?: yees i am
2. Är du lycklig?: aa :)
3. Är du uttråkad?: eftersom jag gör den här  så jaa? :P
4. Är du ledsen?: neje :)
5. Är du italienare?: neje :O
6. Är du cooling?: aa coolast ^^

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: japp de gör jag :)
2. Har du någon gång blivit sårad?: ojaa.
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt?: haha klart jag har :)
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne/honom?: aa ..
5. Har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: hehe ja de har jag :)
6. Gillar du någon just nu?: ja många :) men bara som vänner

SENASTE
1. Telefonsamtalet du fick?: jag vet inte? inte mobilen på mej :O
2. Personerna/Personen du var med?: haha om familjen, annars så va de J o E :P
3. Roligaste grejen som hänt?: vet inte :P
4. Personen du smsade?: eh.. jesper^^
5. Du kramade?: jag har kramat många men den jag kramade sist va jesper tror jag :O haha.

falsk precis som alla andra.

2009-08-07 @ 21:26:10
heejsan blogg, har precis druckit en kopp kaffe, såå sjukt gott va tyyp evigheter sen jag drack kaffe? :O
nu sitter jag här o tar det lungt :) kollar på high school musical 3 (a)

smsade med patrik för ett tag sen oxå. o han säger att han e full. han e faan som alla andra :S han har sagt att han inte dricker eller nånting. varför e de just sånt alla ska ljuga för mej om? aso fyfaan! varför inte bara säga att man dricker?! palla ljuga om det. hatar falska personer! Patrik va liksom en av mina bästa komisar, fyfaan på dej patrik! hoppas verkligen att du läser det här.
liksom sluta ljug bitchees!! det löser inte precis nått.

aja orka lyssna på mitt gnäll? ska kolla vidare på filmen nu :) ha de gött ciaoo <33

brunare :)

2009-08-05 @ 22:50:31
tjena :) dagen började med att mamma väcker mej vid 10-tiden o säger att moster o kusin e på väg ut, verkligen jätte kul.. inte. så jag gick upp o käka frukost och klädde på mej, det fick bli en svart kjol och blått linne :)

sen när dom hade kommit åt vi lite och sen begav vi oss till närlunda badet :) de va mysiigt.
efter vi vart där o badat och solat ganska länge så går vi till centrum o äter glass o handlar mat :) vi skulle äta lasagne så jag gick morötter, zukini (stavning?) och champinjoner i min :) de va faktist riktigt gott tycker jag :)

sen så när vi kom hem såg jag att jag fått en tydligare bikinibränna verkligen as sexigt^^
senare på kvällen så träffa jag 2 fillurer, dom kom o hämta mig på moppen, vilket va trevligt eftersom jag inte vet vart han vi skulle till bor? :P o sen körde dom mej hem oxå :) snällt^^

nu ska jag lägga mig i sängen tror jag e sjuukt trött (a)<3
 

fjärdeaugusti

2009-08-04 @ 17:21:00
heejsan bloggen :) jahapp då har milla stuckit till mallis nu då, hon e antagligen redan där om inte hennes plans virrar runt i luften ^^ (sämst humor jag vet), igår så åkte jag o milla en kortis till solna centrum vid ungefär 3 sen så åkte vi hem till henne för jag skulle hämta min locktång som vart där sen skolavlutningen :) jag fick även med hennes hårddisk hem med musik, bilder och filmer :) najsnajs. sen så vid 8 gick jag hem till milla igen för att lämna tillbaka disken, vi gick runt lite på ekerö snacka o lyssna på musik innan hon skulle hem för att sedan åka till mallorca :) det va trevligt.

när jag kom hem så kollade jag på filmen "säg att du älskar mig" som jag sätt en gång tidigare i skolan, den e faktist ganska bra men hemsk :(.

idag så har jag vart barnvakt åt kusin :) vi va vid en lekpark någonstans i bromma :) dom hade en plaskdamm där oxå de var jätte mysigt :) sola lite på brännan kunne man göra samtidigt (a). sen så kom hennes mamma med mat, jätte gott eftersom jag va så hungrig :) så runt 2 kanske? gick vi hem till mormor och tog de lungt. eller aa lungt o lungt min kusin nötte sönder mig^^ så man kan väll säga att jag e ganska trött nu (a)

orkar inte göra nått ikväll vill bah va hemma o ta de lungt, kolla på film o sånt :) men kan inte skriva mer nu ska träna med pappa :) trevligt aso. slänger in lite bilder oxå :)


 

andraaugusti

2009-08-02 @ 21:49:10

hej :) idag har det bara varit en slappdag för min del :) ganska skönt faktist. vaknade runt 12 tiden gick ner o käka frukost o sen gick jag ut o satte mej i den sköna solen som äntligen velat visa sej nu igen :) med värme desutom, de va skönt :) sen så gick jag ner till kanalen med mamma, pappa o hans kompis (även våran granne :P) och åt glass :)

senare så åkte vi till coop o handla lite mat o sånt :) och så va det även jag som lagade maten idag så duktig som jag e (a) fetaostlax med potatis, och även lite grönsaker :) stolt över mej själv eftersom jag tyyp aldrig äter fisk, inget jag älskar precis men man får väll lära sig ^^ hiih. de va faktist gott :)

nu sitter jag här o funderar på att ta en skön dusch (a) e trött så orkar tyyp inte göra nått annat o hittar ingen bra film att kolla på ^^ ciao lovers! :)<3

sommaren med göran :)

2009-08-01 @ 23:27:40
hejhej :) blev inget bloggande igår va hos min mammas moster på dagen och firade henne sen så åkte vi hem till emma :) min moster, vi åt mat o så   lekte jag med min 3åriga kusin :) sen så när hon skulle sova spelade vi wii, min familj emma o hennes kille, de va kul :) sen vid 12 åkte vi hem o kom hem vid tyyp 1 o dåe va jag tyyp as trött så gick o la mej :) haha<3

idag så åkte jag in till stan med milla o träffa adde o robin, har inte träffa adde på tyyp ett år han såg lite annorlunda ut o e meega lång :O haha :) o robin har jag bah träffat en gång i 2 min :) hihi, sen så vid halv sju stack jag o milla o kolla på bio, sommaren med göran :) haha tyypiskt min o millas humor aso, den va rolig :) sen åkte vi hem o gick runt lite på ekerö.

nu  e jag trött igen så ska kanske kolla på film eller nått, lägger in bilder från idag imorn. Puss :)