hm..

2009-10-30 @ 22:43:59
okej.. ska kanske börja blogga igen då, eller ? skojsigt att skriva av sig nånstans, men har inget speciellt att berätta nu. höstlovet har vart skönt o slappt.

imorn så ska jag nog in till stan tror jag.. med mama. hon betalar sörru ;) sen vet jag inte mycket mer. skola på måndag och på söndag ska vi fira mama som fyllde år i onsdags.

du o jag sen låång tid tillbaka <3
 

paus!

2009-10-26 @ 19:46:06
tar en bloggpaus nu av vissa anledningar. vet inte när jag börjar skriva igen.

stan

2009-10-26 @ 14:08:57
tjatja snart ska jag dra in till stan, bussen går 38. ska träffa nissepisse, har inte träffat han på typ mer än 2 år guud aso :O vet inte riktigt vad vi ska göra än^^ kanske åker till ekerö sne eller trippar runt i stan vet inte, får se.

imorn så ska jag ju va med milla.. iaf på kvällen men brukar ju bli på dagen då oxå men man vet ju aldrig^^ amen vi hörs senare

...

2009-10-24 @ 18:13:59
VEM:

80. Vill du kyssa nu? - jadu..
81. Ska du träffa imorgon? - nissepisse tror jag
82. Sjöng du senast för? - alla dom som satt på bussen tror jag :)
83. Hade du senast en msnkonversation med? - oliver och patrik
84. Spelade du tv-spel med senast? - kommer inte ihåg.. länge sen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - min älskade kanske (a)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - mohaha... jag e ju snäll (a)
87. Förtjänar att dö? - inte jag iaf :)
89. Vill du sova brevid inatt? - ..?

tiden går fort

2009-10-24 @ 16:11:21
ojoj kolla just på klockan o den är redan 16:10 och här sitter jag fortfarande ofixad?! menmen.. ibland får man ta de lungt.. känner att jag börjar bli förkyld så orkar inte göra nått.. men kanske iaf ska sätta på mej lite mer kläder iaf mjukisar kanske :)

löördag

2009-10-24 @ 13:02:38
hejsan :) igår så åkte jag till stan med milla runt 3 när hon hade slutat :) köpte ett nytt linne eftersom mitt andra har gått sönder :O köpte en annan mysig tröja oxå eftersom jag äger mest linnen^^

på kvällen så va vi ute på ekerö som tyyp.. alltid? :P yeapp.
vet inte vad som händer idag sitter fortfarande ofixad, men vi hörs väll senare antar jag :) ska träffa nisse imorn oxå! har liksom inte träffat han på 2 år eller nått :O shiit.

loov!

2009-10-22 @ 18:13:55
heejsan :) idag så va det sista dagen på praoen :(  lite tråkigt sådär men skönt ändå, de e ju lov nu vaffan :D hon jobbar kväll imorn och så tyckte hon att de va väldigt mkt arbete på våran praorapport ( vilket de  e oxå ) så då tyckte hon jag kunne vara hemma o arbeta med den imorn ist. så snäll som min hanledare är! hon e faktist väldigt bra, lite tråkigt att inte träffa henne mer :( ^^.

bara 2 dagar kvar

2009-10-21 @ 16:17:42

heej :) idag så va de 3:e dagen på praoen, trevligt. inte långt kvar nu :/ lite tråkigt så där men ändå skönt, jag går ju med en undersköterska vilket är helt okej men jag skulle aldrig kunna jobba med det en längre period :) jag vill jobba där de händer lite mer men fortfarande inom sjukvård :) ni ska få se en bild hur sexig jag e i mina arbetskläder oxå :)

tänker inte sitta o skriva allt jag får göra på praoen om ni vill veta får ni fråga :) föresten så fick vi hem skolfottona i måndags:) ni ska få se klassfotot , måste säga att vi faktist ser helt okej ut eftersom vi va ute på origentering med småbarn i regn precis innan.



ser ni vart jag e då? :)

första dagen

2009-10-19 @ 16:18:11
tjeena, idag så började jag min andra prao på sjukhuset, de va ganska kul :) orkar inte berätta allt jag gjort, men ni antagligen vad man brukar göra där så.

snart e de dans oxå :) ska fixa mat snart, muums! har inte så mkt mer att berätta så vi hörs !

hade ingen annan , milla o jag kallades de:) gissa vilket som e vilket ;O

pizza mitt i natten ? :)

2009-10-18 @ 18:49:56

tjeenis :) igår så träffade jag milla på kvällen , vi va ute o snacka och lite sånt sen så gick vi hem till mej o hon sov här :) och nån gång efter 12 så belv vi hungriga i åt lite pizza vi hade kvar från kvällen innan (a) mums.

sen så gick vi upp o åt frukost runt 12 tiden sen satt vi vid datan ett tag o vid 2 så gjorde jag mej i ordning så vi kunne hitta på nått. de sluta med att vi åkte till bromma och åt på donken, vi käka pommes frites, heh och så pröva vi doppa dom i ketchup för de va såå länge sen :) aso gud de va inte gott, sen hällde vi i salt o peppar i ketchupen oxå, nej fy. vi drack oxå varsnin capputsino ( haha stavning? ) sen delade vi på 2 pajer oxå^^


 
milla o våran snygga gubbe med bara en arm:)

myys :)

2009-10-17 @ 16:16:35
hejsan, igår blev de som jag sa va hemma o kolla idol va liksom gaalet trött (a) men man kan behöva vila upp sig ibland^^

idag så åkte jag o mama till odenplan för att kolla så jag hittar till min prao på måndag, inte så svårt o hitta faktist, gäller bara o veta vart man ska in men de vet jag nu :) har maaassa fik på min väg dit oxå, tiihi (a) så jag o mama hoppade in på expresso hous som ligger preecis vid min prao o fika lite, mumsigt va de. måste åka ungefär kl. 7 varje morgon .. uusch!

kom hem för inte länge sen.. ska kanske bleka håret snart :) sen ikväll ska jag träffa Mr J annars så träffar jag söta milla :D<3 eller kanske båda who knows, not me i alla fall . 

lite pinsamm bild från spex.. men de bjuder jag väll på då :) se o njuut

början på sjuk?

2009-10-16 @ 18:01:24

aso usch sitter med huvudvärk nu, inte kul :( e as trött ( antagligenn från allt lekande och sånt med barnen) och o morse så va jag hes, hoppas man inte börjar bli förkyld ?! nej fy de vill jag inte, de e ju helg o sen prao. jaa.. de blir nog hemma ikväll aso för att vila upp mej och så.. om inte nån verkligen ber o bönar om att få träffa mej men så blir de nog inte ^^

slut på första praoen

2009-10-16 @ 17:25:21
tjenis :) sorry för kass update men har inte haft nån ork, man blir trött av att leka med 4,5-åringar hela dagarna.

jag har iaf haft ganska kul :) barnen e gulliga o snälla. orkar inte berätta allt som hänt, de händer så mkt om dagarna på ett dagis :) lite tråkigt att säga hejdå till dom små barnen men trött e jag. skönt med helg så man kan vila upp sig lite :)

planerna för helgen e inte klar än :P måste iaf åka och kolla vart min andra prao ligger så jag hittar dit på måndag ska bli skoj :) annars vet jag inte vad som händer.

idag, fredag gud så skönt! funderar faktist på att va hemma ikväll.. tror jag iaf^^ e gaaalet trött och så e de bara jag o mama hemma^^ så kanske ligger hemma i soffan o kollar idol, ska bli skönt :)
bleker också kanske mitt hår ikväll också :)

bjuder på en vääldigt gammal bild på mej o milla också när vi e på tomtits med skolan :) ungefär ett år sedan.
(de e glasögona som gör att ögona ser roliga ut)

fredag

2009-10-09 @ 15:09:57

woho! äntligen e det helg :) sjukt skönt o sen så e de ju prao 2 veckor o sen höstlov, skönt! :) o prao e ju alltid lika kul:) va ju hos skolsyster idag för att fylla i lite papper o då sa hon att jag tydligen sagt sedan jag va liten att jag ville jobba inom sjukvården, de va ju lite gulligt :) så svara på lite frågor på pappret o snacka me henne lite trevligt^^

vet inte vad som händer i helgen, kanske träffa kompisar vet inte än vad som händer vi får se :)

hihi va jag inte söt när jag va liten ? :D yees i was

prao

2009-10-08 @ 15:34:26
heej bloggen :) idag så har jag fixat en praoplats på första veckan, haha ska praoa på mamma dagis men de e bara en vecka så de duger :) sen andra veckan ska jag praoa på sjukhus :) fick hem lite papper där de står lite mer om praoen, lite vad som gäller och sånt. kommer ha tystnadsplikt så kan inte berätta allt för er. suck on that! hah nej förlåt. berättar mer sen under praoen va jag gjort ( förutom de jag har tystnadsplikt på ) och va jag gjort :)

imorn så e de skola, har so-prov sen måste jag även till skolsyster för att fylla i lite papper o skit till praoen vilket man måste göra om man ska praoa inom sjukvård^^

måndag

2009-10-05 @ 20:57:41
heej heej blir bara ett snabbt inlägg måste gå o plugga engelska har prov i morn, ussch!

har precis kommit hem från dansen skojigt:) berättar om dagen imorn <3

outfit

2009-10-04 @ 14:48:11
heej bloggen :) snart ska jag dra till bromma för att möta milla eller aa.. om typ en timme men iaf :) ska fixa mej  snart, sen drar vi in till stan käkar antagligen nått o sen kl 6 ska vi se bio :)

 
vet inte vilket jag ska ha på mej vad tycker du?? :) hehe eller ska jg ha nått helt annat?

flickan som lekte med elden

2009-10-03 @ 23:02:14

tjatja, idag så åkte jag in till solna med milla runt halv fyra tror jag ? vi köpte lite grejer sen åkte vi hem för att käka, åt lax med fetaost på mums (a) sen lite senare fikade vi äpplepaj :) inte gjort så mkt mer ikväll.. så e de ibland^^

imorn så ska jag tyyp plugga tror jag om jag inte e med nån sen ska jag på bio med milla, flickan som lekte med elden , om jag inte minns fel^^ hehe skriver imorn :)

fixade mina naglar oxå fin fint :) mörk rosaa!
 

hatad av många men älskad av dom bästa

2009-10-02 @ 16:18:23

tjena, nu e de äntligen fredag vet inte vad som händer än :) we´ll se.

såg den nya ipod nanon idag, vill ha den :) liksom man kan filma in lyssna på radio och den har stegräknare och massa mer , najjs ju sån vill jag ha :) har den varianten innan den här en rosa så gullig men vill ha den nya :) kanske rosa igen ;o heh.



skriver senare om kvällens planer och vad som händer i helgen :)

bruum

2009-10-01 @ 20:48:59
heej :) idag så började vi med orgientering på ekebyhovsskolan bana kl åtta.. inte kul aso! deras banor suger apb*alle och de va mega kallt, blää! men milla hämtade mej iaf så slapp gå (a) sen så efter skolan skulle vi tanka för försa gången fick lite problem men vi lyckades till slut! som alltid :)

vi satt o åkte runt lite på moppen ;P sen så skulle jag prov köra (a) har typ naturbegåvning fast körde bara i tyyp 15-20 km/h  :P men ändå (a) sen körde jag lite snabbare typ :P

inte så mkt mer o säga moppe hela dagen. imorn e de fredag, skööönt! vet inte vad som händer än iaf skola på dagen